NOVÉ FARBY ĽANOV A VLNY PRE ROK 2024 ----- PRI NÁKUPE NAD 150 EUR DOPRAVA DO SR AJ ČR ZDARMA! ----- MOŽNOSŤ PLATBY KARTOU ----- MOŽNOSŤ NÁKUPU V EURÁCH AJ ČESKÝCH KORUNÁCH

Prechod na zimné kabátiky

Postupne prichádza čas nahradiť detské jesenné a prechodné kabátiky tými na skutočnú zimu. 
V ponuke ich máme tri.



1. Obojstranný vlnený kabátik na zimu

Je vlnený je z oboch strán a je z oboch strán aj plnohodnotne obojstranne nositeľný. Za cenu jedného tak máte vlastne dva kabátiky.

  



2. Detský vlnený kabátik

Z vonkajšej strany vás chráni 100% vlna a podšitý je bavlneným barančekom.

  



3. Detský merino kožúštek Sheepy Coat

Ikonický kožúštek z ovčieho rúna podšitý ľanom.

   


 

Často sa ma pýtate, aký je rozdiel medzi našimi prechodnými jesennými kabátikmi a tými na zimu?

A či tie na jar a jeseň nevystačia aj na zimu v meste.

Nuž takto, neviem. Pokiaľ by ste mali vlastniť kabátik len na vystúpenie z auta do obchodu, krátky prechod po ulici a znova auto, tak isto aj áno, kabátik by aj stačil. Mám už zopár dospeláckych zákazníčok, ktoré ich takto nosia do práce a do bratislavskej zimy im vraj stačia.

Aký je však medzi týmito kabátikmi rozdiel?

Zásadný je v strihu. Zimné modely sú navrhované ako voľnejšie a sú dlhšie, pretože sa pri nich ráta aj s vrstvením. Že si pod ne oblečiete nátelníky a hrubý huňatý sveter či mikinu. Že keď si v nich sadnete do snehu alebo čupnete, tak vám neomrznú kríže ani zadok. Pri prechodných kabátikoch na jar a jeseň takéto vrstvenie dosiahnuť neviete. Podoň vám vojde len tričko a nejaký tenký svetríček.



Tak toto je ten základný rozdiel. A to je aj dôvod, pre ktorý si myslím, že obojstranný vlneno-ľanový kabátik nie je vhodný na zimu, aspoň u detí nie.

Pomohol Vám tento článok? Pre viac info nás sledujte na sociálnych sieťach Facebook a Instagram, kde nás nájdete ako @dorfsheep.

- K.

Späť do obchodu